Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

BuroCaro

''Op eigen kracht moeiteloos leven"

Carolien Hondshorst - BuroCaro

Effortless Coaching

Ervaringen

 • Ik heb je ervaren als een zeer betrokken en empathische coach. Met je warme persoonlijkheid ben je in staat iemand volledig op zijn gemak te stellen en een goede connectie te maken. In een sessie (PMA) wist je mij met je fijngevoelige aanpak moeiteloos door de diepste emotionele lagen te loodsen waardoor ik tot bevrijdende inzichten kwam. Dat was een mooie louterende en vervullende ervaring.
  Dank je wel lieve Carolien.

  M.
 • Carolien, je bent een echt oprecht meelevend en meevoelend coach, waardoor je de ruimte en tijd kunt geven die nodig is om iemand door de pijn heen te loodsen. Door je intuïtieve aard van coaching is een cliënt in staat elk obstakel te overwinnen.
  R.
 • Carolien is een zeer bekwame coach aan wie ik me gemakkelijk kon toevertrouwen. Ze is warm, volhardend, betrokken, bijna streng als ik ergens doorheen getrokken moest worden. Ze is ook zeker van haar zaak. In haar vragen en aanwijzingen sloot ze aan en ze volgde me op de voet. Ik ben begeleid door een warme professional die diep is verbonden met zichzelf en een feilloze intuïtie heeft. Een wijze vrouw, heel fijn!
  M.
 • Ik ken Carolien als een zeer integere en toegankelijke coach. Ze weet je met haar manier van werken snel op je gemak te stellen, het kost geen moeite om onder haar begeleiding bij je gevoel te komen. Ik heb mijn coachsessies dan ook als erg fijn en succesvol ervaren en kan haar van harte aanbevelen.
  F.
 • Carolien is zeer intuïtief en dit in combinatie met haar warme persoonlijkheid en het “to the point” zijn , maakte dat ik haar als een professionele coach heb ervaren. Het bijzondere aan haar is de snelheid en het effect van haar vragen. Ze heeft me geholpen met het vinden van mijn eigen antwoorden en het zien van mijn obstakels en valkuilen. Doordat ze mij hielp deze obstakels op te ruimen, kreeg ik weer zicht. Ze heeft mij doen voorkomen te vervallen in mijn oude patronen. En door oprecht de rust en de tijd te nemen die ik nodig had voel ik me zo bijzonder goed en vrij. Carolien dank je wel voor het mooie en effectieve begeleiding. Ik beveel je als coach van harte aan.
  S.
0