Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

BuroCaro

Mijn werkende leven begon in 1998 als Maatschappelijk Werker en Casemanager, in deze functies heb ik onder andere ervaring opgedaan in de Jeugdzorg. Als manager heb ik gewerkt in de verstandelijk gehandicapten zorg, GGZ en de forensische psychiatrie.


In 2017 ontstond er een diep en moeiteloos verlangen om voor mezelf te beginnen. Met de kracht van dit gevoel vond ik de moed om af te wijken van alles wat zeker was door te vertrouwen op mijn intuïtie.

Op eigen kracht ben ik mijn eigen koers gaan varen!

Na deze moeiteloze beslissing heb ik opleidingen gevolgd die aansloten bij mijn wens om mensen verder te helpen vanuit hun eigen kracht. Ik voel me dan ook verrijkt dat ik naast Bedrijfsmaatschappelijk werker ook gecertificeerd effortless coach, systeemwerker, familieopsteller en organisatieopsteller ben. 

De start van BuroCaro in 2017 was voor mij een moeiteloze beslissing. Inmiddels kan ik zeggen dat het de beste stap ooit in mijn carrière is geweest! Het maakt me elke dag weer blij dat ik moeiteloos leef en ook anderen kan leren dit te doen.

Mijn nadruk in de begeleiding en ondersteuning van mensen ligt op het leren te geloven in je eigen kracht en het vertrouwen en volgen van je intuïtie. Je hebt zelf het antwoord op vragen waarom iets niet lukt, maar vaak ben je je er nog niet van bewust.


Een moeiteloos leven dat gun ik iedereen! Het klinkt ideaal en makkelijk en dat is ook zo. Het is precies zoals het voelt op het moment dat je niet langer tegen de stroom van het leven in gaat maar met de stroom mee. Ik help je graag op weg naar een moeiteloos leven, vrij van frustraties en blokkades!

Wat doet BuroCaro


BuroCaro heeft de volgende diensten

Waar vind je BuroCaro


Vanaf 1 november 2017 vind je BuroCaro in het nieuwe Paramedische Centrum, www.pmc-debleekerij.nl te Boekelo.

Een uniek en mooi samenwerkingsverband met diverse (para)medische disciplines in 1 centrum. Ik ben er trots op dat ik daar deel van uit mag maken.

0